1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. CKB Pop Challenge in Gebouw-T - In één uur op het podium

CKB Pop Challenge in Gebouw-T - In één uur op het podium

Gepubliceerd op: 01 januari 2019

Deze activiteit is inmiddels geweest.

De Pop Challenge van de CKB Popschool​ was een groot succes. Gemist en in een band spelen (ook al heb je geen ervaring) lijkt je wel wat? Kijk dan even hier voor meer info.

Wat heb je (misschien) gemist:

Binnen een uur zingen of spelen in een band, zelfs zonder speelervaring: dat is de uitdaging die de CKB Popschool met jou aan gaat. De bandcoaches stomen je op één avond klaar voor het podium van Gebouw-T bij de Pop Challenge op 23 september, aanvang 19:00. Je hoeft je niet vooraf aan te melden. Ook het publiek is van harte welkom, zowel bij de voorbereidingen als bij de optredens (van ook ervaren bands).

Iedereen (van 9 jaar tot 60+, met of zonder zang- en muziekervaring) mag gratis meedoen met de Pop Challenge. De CKB Popschool organiseert deze op maandag 23 september in Gebouw-T om zo iedereen de kans te geven zelf een keer op te treden in een band. Voor deze uitdaging krijg je eerst van 19:00 – 20:00 van de bandcoaches persoonlijke aanwijzingen hoe je jouw partij zingt of speelt in een popband. Om 20:00 beginnen de optredens waar je deel van uitmaakt en dankzij de coaching en steun van ervaren popmusici is dit echt een belevenis die al na één uur mogelijk is. Je speelt op een gitaar, basgitaar, keyboard, drumstel etc. of zingt achter een microfoon in een popnummer dat je samen met anderen ter plekke hebt ingestudeerd.
Het publiek is vanaf de eerste minuut getuige van de Pop Challenge. Deelnemers kunnen zo aan hun vrienden, familieleden en kennissen bewijzen dat het ze lukt en hun publiek beleeft een afwisselend programma van swingende live muziek. Na 21:00 is het podium voor ervaren muzikanten en bands die als feestelijk begin van het nieuwe Popschool seizoen stevige nummers wegzetten. Licht en geluid worden verzorgd door Zoomvliet Studio.
Deelname en de toegang zijn die avond gratis, je hoeft je niet van tevoren aan te melden. Van prille beginner tot doorgewinterde muzikant of vocalist en toeschouwers: iedereen is welkom. Heb je een eigen instrument, breng die dan mee, maar er zijn ook instrumenten aanwezig. Die avond kun je je tevens uitgebreid laten informeren over de CKB Popschool die elke maandagavond in Gebouw-T is.

Check hier de promo

De op deze pagina gebruikte afbeelding is Designed by Freepik

Meld je hier aan voor het Facebook-event

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl