1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. ARCHIEF: Proeven van muziek, dans, theater, beeldend tijdens Open Lesweek

ARCHIEF: Proeven van muziek, dans, theater, beeldend tijdens Open Lesweek

Gepubliceerd op: 01 januari 2014
ARCHIEF: Proeven van muziek, dans, theater, beeldend tijdens Open Lesweek

Zes dagen lang staan de deuren van het CKB uitnodigend open voor iedereen (jong en oud) die kennis wil maken met de vele lessen muziek, theater, dans en beeldend. Van 1 t/m 6 september kun je kijken, luisteren, proeven en meedoen in CKB zelf, maar ook op de sublocaties.

Meer dan 30 instrumenten
Het CKB biedt muziekcursussen op maat, voor elke leeftijd, op meer dan 30 verschillende instrumenten (inclusief je eigen stem). Je kunt kiezen uit diverse lesvormen: groepsles, ensembleles, Popschool, duoles, individueel wekelijks en tweewekelijks. Voor jonge kinderen zijn er muziekcursussen die de fantasie prikkelen, zoals: Muzikale Peuterpret, Tika’s Tovertonenvijver, Doremini Muis en het Notenkaashuis en de pianocursus Bijdehandjes. Je kunt al heel jong of op latere leeftijd beginnen op het instrument van je keuze.

Allerlei soorten dans
Swing, klassiek, modern, dansfitness, urban, zumba, streetdance, hiphop, peuterdans, showdans, ballet, Iers, Spaans, Caribisch en nog veel meer: het gebeurt allemaal in de dansstudio’s. Nieuw zijn de danscursussen: Piloxing en Showdance/Ladies Styling. Elk jaar is er een grote dansshow waaraan de hele dansafdeling meewerkt.

CKB Theaterschool
Wie droomt er niet van om op de planken te staan? De CKB Theaterschool bereidt kinderen, jongeren en volwassenen voor op hun rol in een toneelstuk of musical die ze voor het publiek opvoeren. Er zijn diverse cursussen, zoals Musical Kids, Theaterlab, Camera Acteren etc. Voor kinderen die niet kunnen kiezen tussen theater, dans, beeldend en muziek is de cursus Creakids.

CKB Beeldend
In de inspirerende CKB ateliers ontdek je je talent in keramiek, tekenen, schilderen, textiel, glas, vilten en meer. Tijdens de Open Lesweek kan de jeugd meedoen met de lessen jeugd- en jongerenatelier en het textielatelier. Voor volwassenen en overige lessen beeldend is er een extra Open Lesweek Beeldend: van 15 t/m 19 september.

Wat, waar en wanneer
De eerste schoolweek krijgen alle basisschoolleerlingen het Open Lesweek-rooster mee. Het rooster vind je ook hier.

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl