1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. ARCHIEF Cursisten vullen december met muziek en sfeer

ARCHIEF Cursisten vullen december met muziek en sfeer

Gepubliceerd op: 01 januari 2014
ARCHIEF Cursisten vullen december met muziek en sfeer

December is de maand waarin CKB cursisten voor heel wat optredens zorgen. Iedereen is welkom bij de presentaties gitaar, piano, klarinet, zang, harp, blokfluit en meer instrumenten. Met zeer gevarieerd repertoire brengen leerlingen van uiteenlopende leeftijden een hartverwarmende sfeer in de gezellige wintermaand. De meeste presentaties zijn in de CKB Theaterzaal en gratis te bezoeken.

De maand december begon met een drukbezochte presentatie van de CKB Popschool in ’t Slik, een aanstekelijk ‘Rondje Sinterklaasliedjes’ op de piano in de Bieb en een voorspeelavond in kerstsfeer van CKB pianocursisten in de CKB Theaterzaal.

Op 12 december laten de gitaarleerlingen vanaf 19:30 hun snaren klinken in diezelfde zaal.

Op maandagavond 15 december kan iedereen genieten van de Kerstklarinetten waarop cursisten bewijzen hoe leuk en mooi samen muziek maken is. Ook de entourage is helemaal in kerstsfeer gebracht voor dit klarinetconcert dat jaarlijks veel publiek trekt.

Datzelfde geldt voor de Warme Winterliedjes die de dag later (16 december) in de CKB Theaterzaal gebracht worden door cursisten zang lichte muziek. Met heldere stemmen zingen ze wereldhits en minder bekende parels, vanaf 19:30 uur.

Piano presentaties in de CKB Theaterzaal
Op 18 december met cursisten van Annique (19:00 uur).
Op  19 december met cursisten van Anne-Christie (19:00 uur).
Op 20 december met cursisten van Henny die kerstliedjes spelen (11:00 uur).

De toegang tot de presentaties in het CKB is vrij. Alleen bij het Klarinetconcert heb je vooraf kaartjes nodig. Deze kun je gratis afhalen bij de CKB Infobalie, Burg. Stulemeijerlaan 3.

Ook buiten het CKB zijn er in december presentaties van CKB cursisten. Op maandagavond 15 december treden vanaf 19:30 de CKB Popbands After Years en 4 Vinyl op bij de ijsbaan op de Grote Markt.

In de Ontmoetingskerk aan het Bolkwerk vindt op woensdag 17 december vanaf 18:30 het jaarlijkse kerstconcert plaats van cursisten harp, blokfluit, Tika’s Tovertonenvijver en Doremini’s Notenkaashuis. Ze pakken jong en oud in met sfeer en kerstliedjes die uitnodigen tot meezingen. Kaarten hiervoor kosten € 3,50 (is inclusief consumptie) en zijn te koop bij de CKB Infobalie of bij de ingang van de kerk.

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl