1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. ARCHIEF: CKB Popschool Live

ARCHIEF: CKB Popschool Live

Gepubliceerd op: 01 januari 2014
ARCHIEF: CKB Popschool Live

Als afsluiting van het cursusseizoen staat de CKB Popschool weer garant voor spetterende presentaties in Gebouw-T. Dankzij het grote aantal bands, is dit jaar gekozen voor twee presentatiemomenten in het poppodium van Bergen op Zoom: op dinsdag 3 juni en donderdag 5 juni, aanvang 19:30 uur. De optredens van al deze CKB Popbands samen vormen een afwisselend evenement dat jong en oud aanspreekt. Iedereen is welkom, de toegang is gratis.

In haar derde jaar is de CKB Popschool wederom gegroeid. Onder leiding van ervaren bandcoaches spelen CKB cursisten in 16 verschillende bands met klinkende namen: Imagine, TjeeZ, LoCo Motive, Living our Dreams, Never Mind, GoldStrike, Random. Fifth Element, Ziggy Swamp, aT seven, Crazy Vibes, MadHouse, Make it Mine, 4 vinyl, After Years en OnePiece. Met zang, toetsen, slagwerk, gitaar, bas en andere instrumenten brengen de bandleden (variërend van 9 jaar tot 60+) een breed poprepertoire. Nu, aan het eind van het cursusseizoen, bereiden ze zich voor op een swingend live optreden in Gebouw-T. Wie op welke datum speelt, houden we nog even geheim, maar met name de donderdag 5 juni zal gevuld worden door de gevorderde bands die zelfs al een mini-concert geven. Op beide data is de aanvangstijd 19:30 uur en gaan de zaaldeuren open om 19:00 uur. De toegang is vrij, dus dat wordt gratis genieten van een verrassende popavond.

Openbare les
Op maandag 2 juni is er voor elke band een speciale openbare ‘soundcheck’les waarbij de cursisten gelijk het podium van Gebouw-T kunnen ervaren. Ook hierbij is het publiek van harte welkom: tussen 17:00 en 23:00 uur.

Live opnames met live publiek
Tijdens de optredens op 3 en 5 juni wordt een live cd opgenomen. Daarbij speelt ook het live publiek een belangrijke rol. Alle fans worden daarom van harte uitgenodigd om hun favoriete band te komen aanmoedigen in Gebouw-T.

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl