1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. ARCHIEF - Waar spelen onze cursisten in december

ARCHIEF - Waar spelen onze cursisten in december

Gepubliceerd op: 01 september 2017
ARCHIEF - Waar spelen onze cursisten in december

Onze cursisten en docenten maken deze maand nog iets feestelijker met allerlei presentaties en optredens op uiteenlopende lokaties.

9e editie Keys&Voices
Vrijdag 8 december 19:30 CKB Theaterzaal
Cursisten van Mireille Matthijssen (docente Zang LM) en Erwin Leijs (docent Piano LM) staan ook dit jaar weer garant voor een prachtige avond. Het gevarieerde programma bestaat uit de mooiste songs van o.a. Bruno Mars, Ed Sheeran, Alicia Keys en Ilse DeLange. Meer info

CKB cursisten spelen op kerstmarkt Intratuin
10 + 16 december
Op zondag 10 en zaterdag 16 december zorgen onze cursisten muziek voor extra kerstsfeer bij Intratuin. Wil je weten wie er allemaal voor je spelen of zingen:
> 10 december 11:30 – 14:15 piano (cursisten van Henny Besling) en dwarsfluit (cursisten Bianca Jonkers) / 14:30 – 16:15 CKB Keys & Voices duo: Tim Musters & Lena Kil.
> 16 december 13:30 – 16:30 cursisten CKB en Strijkersacademie o.l.v. Joke de Jong.
Loop eens binnen en laat je muzikaal verrassen!

Voorspeelavond slagwerk
dinsdag 12 december 19:30 CKB Theaterzaal
Stilzitten wordt onmogelijk als je de swingende ritmes van de CKB cursisten slagwerk hoort. Ze geven een gevarieerde presentatie in de CKB Theaterzaal. Iedereen is welkom, je hebt geen kaartje nodig.

Voorspeelavond viool, altviool en cello
woensdag 13 december 19:00 CKB Theaterzaal
Van beginnend tot vergevorderd: de CKB cursisten strijken op hun snaren de mooiste melodieën tijdens hun voorspeelavond. Op viool, altviool en cello brengen ze een gevarieerd programma en sommigen worden op piano begeleid CKB docente Henny Besling. Speciaal voor deze avond zijn er ook twee ensembles. Reden genoeg om deze avond bij te wonen, de toegang is gratis en je hebt geen kaartje nodig.

Voorspeelavond piano
donderdag 14 december 19:15 CKB Theaterzaal
De CKB cursisten piano laten heel wat toetsen dansen op deze voorspeelavond met 14 verschillende optredens, waaronder ook die van jonge kinderen. Kom genieten van allerlei soorten muziek, de toegang is gratis, je hebt geen kaartje nodig.

CKB optredens bij Sportgala
vrijdag 15 december
20:00 De Maagd
Bij het Sportgala 2017 kun je genieten van Ies en Sophia Véga Sanchez als duo Keys&Voices, van het pianospel van oud-cursist Sybren Zondervan en van de CKBeentjes Lisanne van Etten en Kyo Renshof, die een speciaal tango duo vormen. De toegang is gratis, je hebt geen kaartje nodig.

CKB Kinderkoor & After-8 zingen mee met HMR
A Festival of Nine LESSONS & CAROLS
zaterdag 16 december 19:00 – Sint-Gertrudiskerk
Toegang gratis
De jonge, heldere stemmen van het CKB Kinderkoor & After-8 maken de kerstsfeer in de Sint-Gertrudiskerk aan de Grote Markt compleet. Samen met het HMR projectkoor, Janno den Engelsman (orgel en cantor), Deborah de Weerd-Jenner (harp) en Toine Jimkes (orgel) brengen ze A Festival of Nine Lessons and Carols o.l.v. Monique Jimkes en Koert Damveld.

Kerstconcert Fluit & Piano
zondag 17 december 12:00
Kerk ’Onze Lieve Vrouw ten Hemelopneming’
Dorpsweg 134, De Heen
Entree 1 euro
CKB docente Henny Besling (piano) organiseert samen met haar collega Bianca Jonkers (dwarsfluit) een kerstconcert waarin hun leerlingen samen een afwisselend programma verzorgen. De kerk van De Heen biedt daarbij een wel heel bijzondere ambiance. De pianisten begeleiden de fluitisten, afgewisseld met solo’s op fluit en piano. Ook Bianca en Henny spelen samen, waardoor het een gevarieerd concert wordt vol schitterende klanken, geheel in kerstsfeer. Iedereen is welkom, voor de toegang betaal je € 1 aan de kerk.

CKB Popschool Presentatie
Live performance van alle CKB Popschool bands
maandag 18 december 19:30 ‘t Slik
Acht CKB Popbands zorgen voor een oergezellige, swingende avond vol pop, rock, blues en ballads. Met zang, toetsen, slagwerk, gitaren en meer instrumenten pakken ze elk publiek in, dit keer op het kerstpodium van café 't Slik in de Steenbergsestraat.

CKB Kerstklarinetten
maandag 18 december 19:00 CKB Theaterzaal
Sfeervolle kerstmuziek in een gezellig kerstdecor: daar kun je op rekenen bij deze presentatie van de CKB cursisten klarinet. Ze spelen op de Clarinéo (speciaal voor de kleine vingers), de besklarinet en de basklarinet. Van vergevorderd en doorgewinterd tot je allereerste concert: de kerstklarinetten laten in groepjes van verschillende niveau’s jou van begin tot eind genieten. Iedereen is welkom, je hebt geen kaartje nodig.

Warme Winterliedjes
dinsdag 19 december 19:30 CKB Theaterzaal
In de gezelligste tijd van het jaar zorgen CKB cursisten zang lichte muziek voor een heerlijk avondje Warme Winterliedjes. Ze zingen hun songs van bekende en minder bekende artiesten met live pianobegeleiding van hun docenten. De CKB Theaterzaal is voor deze gelegenheid in een gezellige kerstsfeer gebracht. De toegang is gratis, je hebt geen kaartje nodig.

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl