Theater
cursusaanbod

CKB Theater zet JOU in de picture. Je werkt samen met jouw groep aan een voorstelling in de CKB Theaterzaal!

Theater
Categorie
Leeftijd
Cursusoverzicht

Theaterlab

CKB Theater zet JOU in de picture!
Samen met leeftijdsgenoten ga jij optreden. In korte, gevarieerde lesprogramma’s werk je aan toneelspel, improvisatie, zang en dans. Je leert veel en ervaart hoe het is om samen met lef iets moois te maken. En dat gaat gepaard met veel plezier en veel humor! Je begint in september en in december sta je op de planken te stralen voor al jouw fans. Daarna volgt een nieuw speciaal theaterprogramma (tussen januari en de meivakantie) waarin jij opnieuw kunt stralen.

Met andere woorden: in één seizoen sta jij in wel 2 verschillende voorstellingen op de planken. In een prachtige theaterzaal met alles erop en eraan.

Maar dat is nog niet alles.  Als je bij de Musical Kids of bij het Theaterlab zit krijg je gedurende het jaar allerlei extra’s aangeboden. Speciale activiteiten waar je aan deel kunt nemen, voor kunt auditeren of samen naar toe kunt gaan. Kijk hier maar eens naar de voorbeelden.

Je kunt het hele seizoen instromen als CKB cursist en natuurlijk mag je eerst een gratis proefles bij ons komen doen. Vraag hem aan bij de theatercursus van jouw keuze hieronder.

2 Cursussen gevonden

resultaten

Theaterlab voor jongeren Jongeren | 13 t/m 17 jaar

Samen met de docent werkt jouw groep vanuit improvisatie aan een zelfgemaakte voorstelling.

> Meer informatie  |  Direct inschrijven
Theaterlab voor kinderen Kinderen | 11 t/m 12 jaar

Het Theaterlab is een ware ontdekkingstocht. Samen met jouw groep experimenteer je, maar dan met theater.

> Meer informatie  |  Direct inschrijven
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl