1. Muziek
  2. Trombone groepsles voor volwassenen

Trombone groepsles voor volwassenen

Volwassenen | Vanaf 18 jaar
Trombone groepsles voor volwassenen

De trombone behoort tot de 'groot koper' instrumenten. De verschillende tonen worden gemaakt met de ‘schuif’. De trombone wordt in veel soorten muziek gebruikt, solo en in diverse ensembles. Bij het bespelen van dit blaasinstrument is het beter dat je geen vooruitstaande tanden of een beugel hebt. Vraag de vakdocent om advies en probeer de trombone uit tijdens een proefles.

Muziek maken is leuk en samen muziek maken nog leuker. Elke week krijg je met je trombonegroep een uur les. Gezellig, je maakt elkaar enthousiast en leert gelijk samenspelen.

Meedoen nadat de cursus al gestart is?

Dat kan! Je kunt gewoon instromen. De lessen die al geweest zijn hoef je natuurlijk niet te betalen en daarom zullen de kosten lager zijn dan je hieronder ziet. Jouw instroomprijs weten? Neem even contact met ons op via ckb@bergenopzoom.nl

Lesvarianten
Omschrijving Start Lessen Docent Kosten  
Trombone Groepsles31 aug '20 jaarcursusBas Mennes € 361,- Inschrijven
Trombone Groepsles 21+31 aug '20 jaarcursusBas Mennes € 438,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. 

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl