1. Muziek
  2. Trombone groepsles voor kinderen

Trombone groepsles voor kinderen

Kinderen | Vanaf 7 jaar
Trombone groepsles voor kinderen

De trombone behoort tot de 'groot koper' instrumenten. Bij het bespelen van de trombone is het beter dat je geen vooruitstaande tanden hebt. Ook het dragen van een beugel geeft doorgaans problemen. Vraag de docent om advies!
Meestal kan je al op jonge leeftijd beginnen met trombone blazen. Soms is de lengte van de armen iets te kort om de schuif tot het einde toe te kunnen bewegen. Een 'hulppookje' biedt dan uitkomst.

Elke week krijg je met je trombonegroep een uur les. Gezellig en je leert gelijk samenspelen.

Jonger dan 7 jaar? Dan kijken we middels een proefles of er deelgenomen kan worden.

Meedoen nadat de cursus al gestart is?

Dat kan! Je kunt gewoon instromen. De lessen die al geweest zijn hoef je natuurlijk niet te betalen en daarom zullen de kosten lager zijn dan je hieronder ziet. Jouw instroomprijs weten? Neem even contact met ons op via ckb@bergenopzoom.nl

Lesvarianten
Omschrijving Start Lessen Docent Kosten  
Trombone Groepsles26 aug '19 jaarcursusBas Mennes € 355,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. 

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl