1. Muziek
  2. Klavecimbel - Het instrument van markiezen en prinsessen voor jongeren

Klavecimbel - Het instrument van markiezen en prinsessen voor jongeren

Jongeren |
Klavecimbel - Het instrument van markiezen en prinsessen voor jongeren

Het klavecimbel klonk in paleizen en kastelen en was een geliefd instrument van de adel. Vaak zijn de instrumenten mooi beschilderd en zijn daarmee ook meteen een echt kunstwerk! Ook in stadspaleis het Markiezenhof is er een te zien.
In deze cursus van 15 lessen maak je kennis met het klavecimbel, een snaarinstrument met toetsen. Je leert zelf op het instrument spelen en je ontdekt de muziek die ervoor geschreven is.

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Docent Kosten  
Klavecimbelmaandag 26 aug '19 15x 30minJanno den Engelsman € 305,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. 

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl