1. Muziek
  2. Klarinet individueel, tweewekelijks voor volwassenen

Klarinet individueel, tweewekelijks voor volwassenen

Volwassenen | Vanaf 18 jaar
Klarinet individueel, tweewekelijks voor volwassenen

Een klarinet is een houten blaasinstrument, met op het mondstuk een rietje. Bij het blazen gaat dit dun stukje hout trillen, wat zorgt voor het klarinetgeluid. Met de kleppen maak je de melodie. De klarinet is voor solo en samenspel, bijvoorbeeld in een harmonieorkest, jazz- of dweilbandje.
Er zijn klarinetten in verschillende formaten, toonsoorten en materialen (hout of kunststof). De docent adviseert je graag over de keuze.

Om de week krijg je een half uur les, op jouw niveau en in je eigen tempo.

Meedoen nadat de cursus al gestart is?

Dat kan! Je kunt gewoon instromen. De lessen die al geweest zijn hoef je natuurlijk niet te betalen en daarom zullen de kosten lager zijn dan je hieronder ziet. Jouw instroomprijs weten? Neem even contact met ons op via ckb@bergenopzoom.nl

Lesvarianten
Omschrijving Start Lessen Kosten  
Klarinet 2-wekelijks individuele les26 aug '19 jaarcursus € 406,- Inschrijven
Klarinet 2-wekelijks individuele les 21+26 aug '19 jaarcursus € 490,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. 

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl