1. Muziek
  2. Keyboards groepsles voor volwassenen

Keyboards groepsles voor volwassenen

Volwassenen | Vanaf 18 jaar
Keyboards groepsles voor volwassenen

Keyboards is een verzamelnaam voor elektronische instrumenten als keyboard en synthesizer.
Een keyboard heeft ingebouwde effecten, zoals een begeleidingsautomaat. Je speelt met allerlei sounds, ook het geluid van andere instrumenten! Met een synthesizer kan je zelf geluiden programmeren en aanpassen.
Je maakt kennis met veel muzieksoorten en speelmanieren. Je leert zowel akkoordsymbolen als notenschrift en hebt snel resultaat.

Muziek maken is leuk en samen muziek maken nog leuker. Elke week krijg je met je keyboardsgroep een uur les. Gezellig, je maakt elkaar enthousiast en leert gelijk samenspelen.

Lesvarianten
Omschrijving Start Lessen Kosten  
Toetsen Groepsles26 aug '19 jaarcursus € 355,- Inschrijven
Toetsen Groepsles 21+26 aug '19 jaarcursus € 430,50 Inschrijven

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl