1. Muziek
  2. Keyboards groepsles voor kinderen

Keyboards groepsles voor kinderen

Kinderen | Vanaf 5 jaar
Keyboards groepsles voor kinderen

Je leert allerlei sounds spelen op het keyboard, ook het geluid van andere instrumenten! Met een synthesizer kun je nu zelf geluiden programmeren en aanpassen. 
Je maakt kennis allerlei soorten muziek en speelmanieren. Met de akkoordsymbolen en het notenschrift speel je al snel jouw favoriete muziek, zoals bekende songs!

Muziek maken is leuk en samen muziek maken nog leuker. Elke week krijg je met je keyboardsgroep een uur les. Gezellig, je maakt elkaar enthousiast en leert gelijk samenspelen.

Meedoen nadat de cursus al gestart is?

Dat kan! Je kunt gewoon instromen. De lessen die al geweest zijn hoef je natuurlijk niet te betalen en daarom zullen de kosten lager zijn dan je hieronder ziet. Jouw instroomprijs weten? Neem even contact met ons op via ckb@bergenopzoom.nl

Lesvarianten
Omschrijving Start Lessen Kosten  
Toetsen Groepsles4 sep '23 jaarcursus € 393,- Inschrijven

21+ prijzen op onze website
Bij cursussen voor volwassenen zie je ook 21+ prijzen staan. Voor 21 jaar en ouder komt er namelijk 21% BTW bij. Daarom zijn die prijzen hoger dan voor 20 jaar en jonger.

Woon je niet in de gemeente Bergen op Zoom?
Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze tarieven en meer informatie hierover vind je hier. Voor alle andere cursussen geldt deze uitzondering niet. 

Als je in Belgie woont dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl