1. Muziek
  2. Keyboards groepsles voor jongeren

Keyboards groepsles voor jongeren

Jongeren | Vanaf 13 jaar
Keyboards groepsles voor jongeren

Jezelf of een ander begeleiden, solo spelen, vette sounds maken, allerlei effecten gebruiken, programmeren: dat doe je nu allemaal zelf! 

Keyboards is een verzamelnaam voor elektronische instrumenten als keyboard en synthesizer. Een keyboard heeft ingebouwde effecten, zoals een begeleidingsautomaat. Met een synthesizer kan je zelf geluiden programmeren en aanpassen. Je maakt kennis met veel muzieksoorten en speelmanieren. Je leert akkoordsymbolen en het notenschrift. Daarmee ga je o.a. veel bekende songs spelen!

Elke week krijg je met je keyboardsgroep een uur les. Je maakt elkaar enthousiast en leert gelijk samenspelen.

Meedoen nadat de cursus al gestart is?

Dat kan! Je kunt gewoon instromen. De lessen die al geweest zijn hoef je natuurlijk niet te betalen en daarom zullen de kosten lager zijn dan je hieronder ziet. Jouw instroomprijs weten? Neem even contact met ons op via ckb@bergenopzoom.nl

Lesvarianten
Omschrijving Start Lessen Kosten  
Toetsen Groepsles26 aug '24 jaarcursus € 402,- Inschrijven

21+ prijzen op onze website
Bij cursussen voor volwassenen zie je ook 21+ prijzen staan. Voor 21 jaar en ouder komt er namelijk 21% BTW bij. Daarom zijn die prijzen hoger dan voor 20 jaar en jonger.

Woon je niet in de gemeente Bergen op Zoom?
Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze tarieven en meer informatie hierover vind je hier. Voor alle andere cursussen geldt deze uitzondering niet. 

Als je in Belgie woont dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl