1. Muziek
  2. Hobo groepsles voor kinderen

Hobo groepsles voor kinderen

Kinderen | Vanaf 8 jaar
Hobo groepsles voor kinderen

Muziek maken is leuk en samen muziek maken nog leuker. In tegenstelling tot de klarinet en saxofoon, wordt de hobo aangeblazen via een dubbelriet. Omdat dit riet veel kleiner is heeft de hoboïst niet zoveel lucht nodig en kan hij of zij lang op één adem spelen. Het vraagt wel inspanning om een goede toon te vormen, maar de beloning is een uniek en warm geluid dat in veel ensembles welkom is.

Elke week krijg je met je hobo groep een uur les. Gezellig en je leert gelijk samenspelen.

Meedoen nadat de cursus al gestart is?

Dat kan! Je kunt gewoon instromen. De lessen die al geweest zijn hoef je natuurlijk niet te betalen en daarom zullen de kosten lager zijn dan je hieronder ziet. Jouw instroomprijs weten? Neem even contact met ons op via ckb@bergenopzoom.nl

Lesvarianten
Omschrijving Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Hobo Groepsles26 aug '19 jaarcursusBergen op Zoom, Lokaal 1.7Victor Kruis € 355,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. 

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl