1. Muziek
  2. Harp groepsles voor volwassenen

Harp groepsles voor volwassenen

Volwassenen | Vanaf 18 jaar
Harp groepsles voor volwassenen

Muziek maken is leuk en samen muziek maken nog leuker. Met andere volwassen cursisten leer je een instrument bespelen, waarop je allerlei soorten muziek kunt maken: pop, folk, klassiek en meer.

Op de harp leer je melodie en begeleiding spelen. Je kunt kiezen voor de kleine Keltische harp met haakjes of een grote Concertharp met pedalen. De docent helpt je graag bij de huur of aanschaf ervan.

Elke week krijg je met je harpgroep een uur les. Gezellig, je maakt elkaar enthousiast en je leert gelijk samenspelen.

Meedoen nadat de cursus al gestart is?

Dat kan! Je kunt gewoon instromen. De lessen die al geweest zijn hoef je natuurlijk niet te betalen en daarom zullen de kosten lager zijn dan je hieronder ziet. Jouw instroomprijs weten? Neem even contact met ons op via ckb@bergenopzoom.nl

Lesvarianten
Omschrijving Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Harp Groepsles31 aug '20 jaarcursusBergen op Zoom, Lokaal 1.7Deborah de Weerd € 361,- Inschrijven
Harp Groepsles 21+31 aug '20 jaarcursusBergen op Zoom, Lokaal 1.7Deborah de Weerd € 438,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. 

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl