1. Muziek
  2. Gitaar akoestisch individueel, wekelijks voor jongeren

Gitaar akoestisch individueel, wekelijks voor jongeren

Jongeren | Vanaf 13 jaar
Gitaar akoestisch individueel, wekelijks voor jongeren

De Spaanse of ‘klassieke’ (akoestische) gitaar is voor allerlei soorten muziek van vroeger en nu, uit heel veel landen. Je speelt de melodie maar je kan ook de begeleiding leren (akkoorden). Door de speciale klankkast heb je geen versterker nodig. Deze gitaar heeft nylon snaren. Voor jonge kinderen zijn er kleinere varianten. De docent geeft je graag advies bij de aanschaf van een gitaar.

Elke week krijg je een half uur les, op jouw niveau en in je eigen tempo.

Lesvarianten
Omschrijving Start Lessen Kosten  
Gitaar individuele les26 aug '19 jaarcursus € 811,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. 

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl