1. Muziek
  2. Gitaar akoestisch groepsles voor volwassenen

Gitaar akoestisch groepsles voor volwassenen

Volwassenen | Vanaf 18 jaar
Gitaar akoestisch groepsles voor volwassenen

De Spaanse of ‘klassieke’ (akoestische) gitaar is voor allerlei soorten muziek: van middeleeuws en wereldmuziek tot hits van nu. Je speelt allerlei melodieën en kunt ook de begeleiding (akkoorden) leren. De klankkast zorgt voor het mooie, warme geluid. Deze gitaar met nylon snaren is geschikt als solo instrument, maar ook voor de begeleiding van andere instrumenten en zang. De docent geeft je graag advies bij de aanschaf van een gitaar.

Muziek maken is leuk en samen muziek maken nog leuker. Elke week krijg je met je gitaargroep een uur les.

Lesvarianten
Omschrijving Start Lessen Kosten  
Gitaar Groepsles26 aug '19 jaarcursus € 355,- Inschrijven
Gitaar Groepsles 21+26 aug '19 jaarcursus € 430,- Inschrijven

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl