1. Muziek
  2. Cello groepsles voor volwassenen

Cello groepsles voor volwassenen

Volwassenen | Vanaf 18 jaar
Cello groepsles voor volwassenen

Muziek maken is leuk en samen muziek maken nog leuker. Met andere volwassen cursisten leer je je instrument bespelen.

De cello is een strijkinstrument met een lange pin die op de grond staat als je hem bespeelt. De warme klank past in veel soorten muziek en ensembles. In principe kan iedereen cello leren spelen. Toch zijn er wel een aantal voorwaarden zoals een muzikaal gehoor, ritmegevoel en motoriek.

Elke week krijg je met je cello groep een uur les. Gezellig en je leert gelijk samenspelen.

Meedoen nadat de cursus al gestart is?

Dat kan! Je kunt gewoon instromen. De lessen die al geweest zijn hoef je natuurlijk niet te betalen en daarom zullen de kosten lager zijn dan je hieronder ziet. Jouw instroomprijs weten? Neem even contact met ons op via ckb@bergenopzoom.nl

Lesvarianten
Omschrijving Start Lessen Docent Kosten  
Cello Groepsles31 aug '20 jaarcursusMarlon Dek € 361,- Inschrijven
Cello Groepsles 21+31 aug '20 jaarcursusMarlon Dek € 438,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. 

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl