1. Muziek
  2. Cello duoles voor volwassenen

Cello duoles voor volwassenen

Volwassenen | Vanaf 18 jaar
Cello duoles voor volwassenen

De cello wordt bespeeld met een strijkstok. Tijdens het spelen staat dit instrument met een lange pin op de grond. De warme klank past in veel soorten muziek.
In principe kan iedereen cello leren spelen. Toch zijn er wel een aantal voorwaarden zoals een muzikaal gehoor, ritmegevoel en motoriek. Geleidelijk leer je theorie en praktijk, waarbij veel aandacht uitgaat naar de muzikale ontwikkeling vanuit het gehoor.

Elke week krijg je samen met een cursist van ongeveer hetzelfde niveau een half uur les.

Meedoen nadat de cursus al gestart is?

Dat kan! Je kunt gewoon instromen. De lessen die al geweest zijn hoef je natuurlijk niet te betalen en daarom zullen de kosten lager zijn dan je hieronder ziet. Jouw instroomprijs weten? Neem even contact met ons op via ckb@bergenopzoom.nl

Omdat dit een duoles is gaan wij na je aanmelding op zoek naar een medecursist die het beste bij je past. Als we die niet kunnen vinden dan kun je individueel tweewekelijks deze cursus volgen. Kost precies hetzelfde en je krijgt hetzelfde aantal uren les.

Lesvarianten
Omschrijving Start Lessen Docent Kosten  
Cello Duoles 21+31 aug '20 jaarcursusMarlon Dek € 539,- Inschrijven
Cello Duoles31 aug '20 jaarcursusMarlon Dek € 447,- Inschrijven

Woon je niet in de gemeente Bergen op Zoom?

Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze tarieven en meer informatie hierover vind je hier. Voor alle andere cursussen geldt deze uitzondering niet. 
Als je in Belgie woont dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl