1. Muziek
  2. Beiaard - Ik hoor je wel maar ik zie je niet…?! voor jongeren

Beiaard - Ik hoor je wel maar ik zie je niet…?! voor jongeren

Jongeren |
Beiaard - Ik hoor je wel maar ik zie je niet…?! voor jongeren

Speel zélf op de klokken van de Peperbus: maak twee vuisten en laat de hele stad horen wat je kunt!

In deze cursus van 15 lessen ontdek je hoe een beiaard werkt. De eerste uitleg krijg je meteen op de toren. Vervolgens gaan we aan de slag op een zgn. oefenbeiaard om zelf te leren spelen op de beiaard. Aan het eind van de cursus klimmen we met zijn allen nog een keer de Peperbus op en is het tijd om de klokken over Bergen op Zoom te laten klinken. Jij speelt en de hele stad hoort het! Maar geen zenuwen hoor... er is toch niemand die je ziet ;-)

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Kosten  
Beiaardmaandag 31 aug '20 15x 30min € 336,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. 

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl