1. Muziek
  2. Bastuba/Euphonium/Bariton groepsles voor kinderen

Bastuba/Euphonium/Bariton groepsles voor kinderen

Kinderen | Vanaf 9 jaar
Bastuba/Euphonium/Bariton groepsles voor kinderen

Muziek maken is leuk en samen muziek maken nog leuker. Elke week krijg je met je Bastuba/Euphonium/Bariton groep een uur les. Gezellig en je leert gelijk samenspelen.

Welk instrument kies je?
De bastuba klinkt het laagst, dat komt door de afmeting en buislengte van het instrument. Omdat het een groot instrument is beginnen veel jonge cursisten op een bariton. De Euphonium zit er qua afmeting en klank precies tussenin. Je kunt natuurlijk eerst komen uitproberen welk instrument het beste bij jou past.

Meedoen nadat de cursus al gestart is?

Dat kan! Je kunt gewoon instromen. De lessen die al geweest zijn hoef je natuurlijk niet te betalen en daarom zullen de kosten lager zijn dan je hieronder ziet. Jouw instroomprijs weten? Neem even contact met ons op via ckb@bergenopzoom.nl

Lesvarianten
Omschrijving Start Lessen Docent Kosten  
Euphonium Groepsles4 sep '23 jaarcursusJan Spruit € 393,- Inschrijven

21+ prijzen op onze website
Bij cursussen voor volwassenen zie je ook 21+ prijzen staan. Voor 21 jaar en ouder komt er namelijk 21% BTW bij. Daarom zijn die prijzen hoger dan voor 20 jaar en jonger.

Woon je niet in de gemeente Bergen op Zoom?
Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze tarieven en meer informatie hierover vind je hier. Voor alle andere cursussen geldt deze uitzondering niet. 

Als je in Belgie woont dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl