1. Muziek
  2. Basgitaar groepsles voor jongeren

Basgitaar groepsles voor jongeren

Jongeren | Vanaf 13 jaar

Muziek maken is leuk en samen muziek maken nog leuker. Elke week krijg je met je basgitaargroep een uur les. Gezellig, je maakt elkaar enthousiast en leert gelijk samenspelen.

De basgitaar is een populair instrument bij jong en oud. Dat komt vooral omdat hij in de meeste bands een onmisbare, spectaculaire rol speelt. De lage klank (vaak geplukt) en het uiterlijk geven de basgitaar een eigentijds karakter. Tegenwoordig zijn er vier-, vijf- en zelfs zes-snarige basgitaren. Bij een basgitaar heb je een versterker nodig.

Muziek maken is leuk en samen muziek maken nog leuker! Elke week krijg je met je basgitaar groep een uur les. Je maakt elkaar enthousiast en leert gelijk samen muziek maken. Super gezellig dus!

Meedoen nadat de cursus al gestart is?

Dat kan! Je kunt gewoon instromen. De lessen die al geweest zijn hoef je natuurlijk niet te betalen en daarom zullen de kosten lager zijn dan je hieronder ziet. Jouw instroomprijs weten? Neem even contact met ons op via ckb@bergenopzoom.nl

Lesvarianten
Omschrijving Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Basgitaar Groepsles12 sep '22 jaarcursusBergen op Zoom, Lokaal 1.2Kees van Eijck € 378,- Inschrijven

Woon je niet in de gemeente Bergen op Zoom?

Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze tarieven en meer informatie hierover vind je hier. Voor alle andere cursussen geldt deze uitzondering niet. 
Als je in Belgie woont dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl