1. Dans
  2. Moderne Dans voor kinderen

Moderne Dans voor kinderen

Kinderen | Kijk voor de diverse tijden bij Lesvarianten | 7 t/m 10 jaar

Moderne dans is levendig. Je danst vanuit de muziek (die je vast herkent), vanuit jouw lijf, met jouw fantasie. Draaien, vallen, rollen, zweven, dan weer strak en dan weer vloeiend. Je leert allerlei dansbewegingen en zelf bewegingen bedenken (improviseren). Je danst gezellig met andere kinderen en werkt tegelijkertijd aan je houding en conditie.

Er zijn allerlei soorten moderne dansen. Die oefen je samen met de groep. Snelheid, gebruik van ruimte, ritme en ademhaling krijgen alle aandacht en je danst op de muziek van nu.

Moderne Dans 1-2-3 is voor 7-10 jaar (BO 4+5+6)
Moderne Dans 4-5 is voor 10-11 jaar (BO 7+8)
(BO = Basisonderwijs)

Kleding: CKB danspakje, vraag ernaar bij de docent!

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Moderne Dans 7-9 jaarwoensdag 16:45-17:4528 aug '19 jaarcursusBergen op Zoom, Dansstudio 0.4Greetje Dietvorst € 330,- Inschrijven
Moderne Dans 10-12 jaarwoensdag 17:45-18:4528 aug '19 jaarcursusBergen op Zoom, Dansstudio 0.4Greetje Dietvorst € 330,- Inschrijven

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl