1. Dans
  2. Moderne Dans voor jongeren

Moderne Dans voor jongeren

Jongeren | Kijk voor de diverse tijden bij Lesvarianten | 12 t/m 18 jaar

In de moderne danslessen staan niet de klassieke danspassen centraal, maar dansen we meer vanuit de muziek en vanuit jouw lichaam. Draaien, vallen, rollen, zweven, afwisselend strak en vloeiend. Ook hier veel aandacht voor houding, conditie en danscombinaties, maar ook voor creativiteit, samenspel en improvisatie. Verschillende moderne dansstijlen komen aan bod. Samen met de groep oefen je diverse choreografieën. Het is een dynamische cursus waarbinnen snelheid, gebruik van ruimte, ritme en ademhaling alle aandacht vragen. De lessen worden ondersteund door zeer uiteenlopende, eigentijdse muziek.

Moderne Dans 6+ is voor 11-12 jaar (BO 8 / VO 1)
Moderne Dans 7+ is voor 13-14 jaar (VO 1+2)
(6 en 7 zijn samengevoegd)
Moderne Dans 8+ is voor 14-16 jaar (VO 3+)

(BO = Basisonderwijs, VO = Voortgezet onderwijs) 

Kleding: CKB danskleding, vraag ernaar bij de docent!

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Moderne Dans 13-15 jaardinsdag 17:00-18:0027 aug '19 jaarcursusBergen op Zoom, Dansstudio 0.4Greetje Dietvorst € 330,- Inschrijven
Moderne Dans 16 jaar+dinsdag 18:00-19:0027 aug '19 jaarcursusBergen op Zoom, Dansstudio 0.4Greetje Dietvorst € 330,- Inschrijven

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl