1. Dans
  2. Dansimprovisatie 50+

Dansimprovisatie 50+

Volwassenen | Vanaf 50 jaar

Bij Dansimprovisatie ontdek, ontwikkel en vergroot je je natuurlijke bewegingsmogelijkheden. Je lichaam wordt soepeler en je fantasie en beleving geven het dansspel kleur.
Dansimprovisatie is voor iedereen! Je hebt geen danservaring nodig. De cursus bestaat uit 32 lessen die rekening houden met de mogelijkheden en beperkingen van het lichaam.

Je zult je er heerlijk bij voelen! Onder leiding van Elise Wassing.

Meedoen nadat de cursus al gestart is?

Dat kan! Je kunt gewoon instromen. De lessen die al geweest zijn hoef je natuurlijk niet te betalen en daarom zullen de kosten lager zijn dan je hieronder ziet. Jouw instroomprijs weten? Neem even contact met ons op via ckb@bergenopzoom.nl

Foto's zijn gemaakt door Annemiek Boelhouwers.

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Dansimprovisatie 50+donderdag 10:30-11:3029 aug '24 32x 60minBergen op Zoom, Dansstudio 0.5Emmely Tunders € 404,- Inschrijven

21+ prijzen op onze website
Bij cursussen voor volwassenen zie je ook 21+ prijzen staan. Voor 21 jaar en ouder komt er namelijk 21% BTW bij. Daarom zijn die prijzen hoger dan voor 20 jaar en jonger.

Woon je niet in de gemeente Bergen op Zoom?
Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze tarieven en meer informatie hierover vind je hier. Voor alle andere cursussen geldt deze uitzondering niet. 

Als je in Belgie woont dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl