1. Dans
  2. Dansimprovisatie 50+

Dansimprovisatie 50+

Volwassenen | Donderdag 10:30-11:30 | Vanaf 50 jaar

Bij Dansimprovisatie ontdek, ontwikkel en vergroot je je natuurlijke bewegingsmogelijkheden. Je lichaam wordt soepeler en je fantasie en beleving geven het dansspel kleur.
Dansimprovisatie is voor iedereen! Je hebt geen danservaring nodig. De cursus bestaat uit 32 lessen die rekening houden met de mogelijkheden en beperkingen van het lichaam.

Je zult je er heerlijk bij voelen! Onder leiding van Elise Wassing.

Foto's zijn gemaakt door Annemiek Boelhouwers.

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Dansimprovisatie 50+donderdag 10:30-11:3012 sep '19 32x 60minBergen op Zoom, Dansstudio 0.5Elise Wassing € 357,- Inschrijven

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl