1. CKB Popschool
  2. Popschool: Horns voor volwassenen

Popschool: Horns voor volwassenen

Volwassenen | Vanaf 18 jaar
Popschool: Horns voor volwassenen

De CKB Popschool heeft al heel wat bandjes. Daar hoort ook een blazerssectie bij van trompetten, trombones en saxofoons. Speel je een van deze instrumenten (of ander geschikt blaasinstrument) dan kan je je opgeven voor Popschool Horns. Je krijgt afwisselend les met een groep van minimaal 4 en maximaal 6 cursisten van de docent blazerssectie in het CKB en bandlessen (met de zangers en andere bandleden) in de studio’s van Gebouw-T met een bandcoach. 
De cursus bestaat uit 3 blokken met in totaal 30 lessen. Elke blok wordt afgesloten met een live optreden. Het afsluitende concert is op het podium van Gebouw-T. Je maakt ook een cd/demo opname in de studio van Gebouw-T.

De getoonde prijzen bij Popschool Horns zijn die voor 20 jaar en jonger. Ben je 21 jaar of ouder? Dan moeten wij 21% BTW extra in rekening brengen. Dit zie je niet tijdens het inschrijven en de bevestiging hiervan per e-mail, maar staat uiteraard wel op de factuur.

Lesvarianten
Omschrijving Lessen Kosten  
Popschool Horns Saxofoon 30x 60min € 313,50 Inschrijven
Popschool Horns Trombone 30x 60min € 313,50 Inschrijven
Popschool Horns Trompet 30x 60min € 313,50 Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. 

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl