1. CKB Popschool
  2. Popschool: Horns voor volwassenen

Popschool: Horns voor volwassenen

Volwassenen | Vanaf 18 jaar
Popschool: Horns voor volwassenen

De CKB Popschool heeft al heel wat bandjes. Daar hoort ook een blazerssectie bij van trompetten, trombones en saxofoons. Speel je een van deze instrumenten (of ander geschikt blaasinstrument) dan kan je je opgeven voor Popschool Horns. Je krijgt afwisselend les met een groep van minimaal 4 en maximaal 6 cursisten van de docent blazerssectie in het CKB en bandlessen (met de zangers en andere bandleden) in de studio’s van Gebouw-T met een bandcoach. 
De cursus bestaat uit 3 blokken met in totaal 30 lessen. Elke blok wordt afgesloten met een live optreden. Het afsluitende concert is op het podium van Gebouw-T. Je maakt ook een cd/demo opname in de studio van Gebouw-T.

De getoonde prijzen bij Popschool Horns zijn die voor 20 jaar en jonger. Ben je 21 jaar of ouder? Dan moeten wij 21% BTW extra in rekening brengen. Dit zie je niet tijdens het inschrijven en de bevestiging hiervan per e-mail, maar staat uiteraard wel op de factuur.

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Kosten  
Popschool Horns Saxofoonmaandag 13 sep '21 30x 60min € 324,- Inschrijven
Popschool Horns Trombonemaandag 13 sep '21 30x 60min € 324,- Inschrijven
Popschool Horns Trompetmaandag 13 sep '21 30x 60min € 324,- Inschrijven

Woon je niet in de gemeente Bergen op Zoom?

Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze tarieven en meer informatie hierover vind je hier. Voor alle andere cursussen geldt deze uitzondering niet. 
Als je in Belgie woont dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl