1. Beeldende kunst
  2. Teken je kleinkind

Teken je kleinkind

Volwassenen |
Teken je kleinkind

Wat bijzonder als je zelf een portret van je kleinkind (of een ander) maakt. Dat leer je stapsgewijs met verschillende materialen in deze korte cursus van 5 lessen.

We beginnen met kijken naar het licht en donker in een gezicht. Dan stappen we over op lijn. Vervolgens maken we met pen, inkt en penseel portretten met bister. Daarna maken we de overstap naar verf. We werken de hele cursus naar aanleiding van beeldmateriaal.

De laatste les schilderen we een door jouzelf meegebrachte foto van een kleinkind of andere dierbare.

Materiaal is inbegrepen. Doe je mee?

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Korte cursus Teken je Kleinkind 2e blok 09:30-12:00 5x 150minBergen op Zoom, CKB-TekenlokaalSaskia van den Broek € 101,- Inschrijven
Korte cursus Teken je Kleinkinddonderdag 09:30-12:0031 okt '24 5x 150minBergen op Zoom, CKB-TekenlokaalSaskia van den Broek € 101,- Inschrijven

21+ prijzen op onze website
Bij cursussen voor volwassenen zie je ook 21+ prijzen staan. Voor 21 jaar en ouder komt er namelijk 21% BTW bij. Daarom zijn die prijzen hoger dan voor 20 jaar en jonger.

Woon je niet in de gemeente Bergen op Zoom?
Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze tarieven en meer informatie hierover vind je hier. Voor alle andere cursussen geldt deze uitzondering niet. 

Als je in Belgie woont dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl