1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. Theaterlab presentaties in april

Theaterlab presentaties in april

Gepubliceerd op: 11 maart 2024
Theaterlab presentaties in april

De onderstaande links brengen je naar de website waar je kaarten kunt kopen voor de Theaterlab presentaties in de CKB Theaterzaal.

Let op: de kaartverkoop start op maandag 18 maart om 10:00 uur.

Kaarten voor Vet donderdaggroep
Presentaties op donderdag 11 en zaterdag 13 april

Kaarten Lief Dagboek
Presentaties op donderdag 11 en zaterdag 13 april

Kaarten voor Vet zaterdaggroep
Presentaties op vrijdag 12 en zaterdag 13 april

Kaarten voor Onder de Brug 
Presentaties op vrijdag 12 en zaterdag 13 april 
Mogelijk niet geschikt voor jonger dan 10 jaar.

CKB balie
Je kunt vanaf 18 maart ook je kaartje aan de CKB balie kopen. De openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur.
De balie is tussen 12:30 en 13:00 uur gesloten.

Pinbetaling geniet onze voorkeur.

Waar gaan de verschillende voorstellingen over

Vet
Twee groepen kinderen staan tegenover elkaar. De kakkers en de hangjongeren. De kakkers zijn suf, alleen maar met uiterlijk bezig. Hebben veel geld, dure sieraden........volgens de hangjongeren. 

De hangjongeren zijn lui, ze stelen en maken alles kapot. Ze zijn een soort mini criminelen.......volgens de kakkers. Ze dagen elkaar uit, mogen elkaar niet, en ze vinden elkaar stom. Maar wat als ze elkaar beter leren kennen? En wat zit er eigenlijk in het schuurtje met al die hangsloten. Wat is het geheim van hun tirannieke moeder. Lossen ze het samen op? 

Lief Dagboek
Er komt een nieuw meisje in Havo 3. Ze heet Juno en is zo niet gewenst. Ze hoort: ga lekker terug naar je eigen dorp, wat doe je hier, de klas zit vol, wegwezen. Juno schrijft alles op in haar dagboek, de pesterijen, het gemis van haar oude vrienden. Komt dat dagboek nou tot leven? Dat kan toch niet! of wel?

Juno heeft net als iedereen talent. Ze kan heel mooi piano spelen, maar kan ze daarmee de klas "veroveren "en haar klasgenoten voor zich winnen? Beleef het mee in het door de kinderen zelf bedachte musical "Lief Dagboek".

De Brug
Merlijn maakt een documentaire over het leven onder de brug. Onder de brug wonen zwervers met ieder hun eigen verhaal.  Drugsverslaafden die er alles voor over hebben om aan drugs te komen. Hippies verstoten door de maatschappij omdat ze anders zijn. Tante de Uber gay die vroeger in shows de sterren van de hemel speelde. De aan drankverslaafde balletdanseres wiens carrière voorgoed voorbij is. Weggelopen jongeren omdat ze thuis niet veilig waren. Gewone burgers die aan lagerwal geraakt zijn. Een meisje dat door een losbandig leven aids heeft opgelopen. Ieder heeft zijn of haar eigen verhaal, maar wie zijn ze eigenlijk? 

Een indrukwekkend stuk met aangrijpende scenes, niet geschikt voor hele jonge kinderen (ongeveer vanaf 10 jaar).


Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl