1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. Theater Driedaagse op 12, 13 en 14 april

Theater Driedaagse op 12, 13 en 14 april

Gepubliceerd op: 01 januari 2019
Theater Driedaagse op 12, 13 en 14 april

Deze activeiteiten zijn inmiddels voorbij.

Op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 april presenteren de diverse theatergroepen zich in de CKB Theaterzaal tijdens de (jaarlijkse) Theater Driedaagse. Kaarten kun je voor €2,- aan de zaal kopen.

Het programma

Theaterlab De Kokosnotenclub - CRASHED!
Vrijdag 12 april om 18:15 uur en zaterdag 13 april om 10:30 uur

Een groep toeristen op weg naar vakantiebestemming Hawai crasht met hun vliegtuig en belandt in de jungle. Wat treffen ze daar aan? Hoe overleven ze? Zijn ze daar alleen? Komen ze nog uit de jungle?

Theaterlab De Kleding Maten - De Keizerin in het Nieuw
Vrijdag 12 april om 19.15 uur en zondag 14 april om 10.00 uur

Een komedie voor de jeugd gebaseerd op het sprookje van Hans Christiaan Andersen.
De Keizerin verveelt zich, ze heeft al drie uur dezelfde kleding aan. Tijd voor iets anders, maar wat? Die rode pantalon? Haar fluwelen pak met de groene strepen of toch het rode zijden kostuum of het kanariegele? Nee die had ze met Pasen nog aan. Dan gaat de bel……!! Wat trekt ze aan?

Theaterlab KIPPENVEL - interACTIE!
Vrijdag 12 april om 20:15 uur en zaterdag 13 april om 20:00 uur

Welkom dames en heren, jongens en meisjes. Welkom bij InterACTIE. U gaat genieten van een wervelende show. Een show die voor een groot deel in uw handen ligt. Want u mag mee bepalen hoe het verhaal verloopt. InterACTIE dus, met u! Geniet, speel mee met ons…… en ACTIE!

Theaterlab Love is in the air - Escaperoom
Zaterdag 13 april om 09.30 uur en zondag 14 april om 16.00 uur

Jet is jarig en geeft, hoe vet, een spannend verjaardagsfeest. Kan deze groep vrienden een beetje samenwerken en de code kraken om te ontsnappen uit een oud muffig pakhuis? Voor sommigen is het allemaal een beetje spannend. Bij anderen slaat de frustratie toe als de opdrachten best moeilijk blijken. Als alles toch wat anders loopt dan gepland moeten ze pas echt samenwerken.

Musical kids groep donderdag 2 - Sneeuwwitje...hoe het verder ging
Zaterdag 13 april om 12.00 uur en Zondag 14 april om 12.30 uur

Sneeuwwitje heeft het helemaal gehad in de sprookjeswereld, het is uit met die saaie flapdrol van een Prins. Ze zijn geen setje meer. Ze wil iets vets, iets pittigs, ze wil actie. Sneeuwwitje vertrekt naar de gewone wereld daar komt ze terecht in het café van Henk en Marie. Dat is afzien want Marie is net de Boze Koningin maar dan van de gewone wereld. Ondertussen is de hele sprookjeswereld in rep en roer. Ze gaan op zoek naar Sneeuwwitje. De Boze Koningin is ook op zoek want de spiegel zegt dat Sneeuwwitje nog steeds de mooiste is en daar is ze het uiteraard niet mee eens. Allerlei plannetjes worden bedacht door iedereen. Hoe het afloopt? Kom kijken naar deze hilarische musical.

TheaterLab Spelvout - PRETTIG GESTOORD
Zaterdag 13 april om 14:00 uur en zondag 14 april om 11:00 uur

In de psychiatrische instelling gaat het prettig gestoorde leven zijn gangetje totdat op een dag een moorddadige TBS-er binnenkomt. De directie staat voor rust, reinheid en regelmaat, maar met de komst van de TBS-er zijn die ver te zoeken.

Musical kids groep donderdag 1 - Een ober van niks
Zaterdag 13 april om 15.00 uur

Hé gezellig, een avondje uit. Lekker uit eten. Nou vergeet het maar want in dit restaurant gaat er van alles mis. Door 1 klungelige ober. Hij kan niet serveren….ja op je kleding!
De koks lopen weg en gaan bij Jonnie Boer solliciteren, de obers zien het ook niet meer zitten, de klanten lopen weg. Is dit restaurant nog te redden? Kan deze klungelige ober zijn klanten terug winnen?
Deze musical wordt gespeeld door toppers die vorige week dinnershows hebben gegeven in een echt restaurant. Namelijk Fort smakelijk. Nog 1 keer spelen zij hun musical maar nu in de theaterzaal. Eet smakelijk en geniet van deze kids

Theaterlab De Gnoes - In verzet
Zaterdag 13 april om 16.00 uur en zondag 14 april om 14.00 uur

Lis en Mia vinden na de dood van hun opa veel spullen uit de tweede wereldoorlog. Brieven en een dagboekje vertellen de bijzondere belevenissen van Robert, zijn verzetsvrienden en Lena. Maar vooral ook het verhaal van zijn beste vriend die in verzet komt tegen zijn eigen familie.

Musical kids groep zaterdag - Help ik word beroemd
Zaterdag 13 april om 19.00 uur en zondag 14 april om 15.00 uur

Beroemd worden , wie wil dat nu niet. Romy in ieder geval wel. Ze gaat mee doen aan een talentenjacht. En….ze wint. Een droom komt uit. Een vet platencontract als gevolg.
Of is het een wurgcontract? Ineens staat je wereld op zijn kop, waar zijn je vrienden/ Heb je nog wel vrienden? Je hebt er toch geen tijd meer voor dus die heb je niet meer nodig.
Is het wel zo leuk om beroemd te zijn. Je ziet het in deze musical gespeeld door de Musical Kids.

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl