1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. Nieuw: CKB in de mix

Nieuw: CKB in de mix

Gepubliceerd op: 01 januari 2019

Deze activiteit is inmiddels geweest.

Een avontuurlijk mix van instrumenten, stemmen en zelfs beeldende kunst: daarop trakteren de CKB cursisten je in een gevarieerd concert. Maak de eerste CKB in de mix mee, op vrijdag 25 oktober, aanvang 20:00 in de CKB Theaterzaal. De toegang is gratis, je hebt wel een kaartje nodig, verkrijgbaar v.a. 21 oktober bij de CKB balie.

CKB cursisten en docenten van verschillende afdelingen werken samen voor CKB in de mix. In plaats van alleen een muziekstuk brengen of met cursisten op hetzelfde instrument zijn nu de combinaties tijdens deze presentatie voor publiek gemixt. Klarinetten met een combo van andere instrumenten, duo’s zang-piano, piano-gitaar, piano-dwarsfluit. Een slagwerkensemble op potten en pannen. Een trio bestaand uit piano-gitaar en zang. Het wereldmuziek ensemble en zelfs een pianostuk met een zandtekenaar van de afdeling Beeldend …

Een zeer gevarieerde avond dus, met een programma dat jong en oud zal aanspreken: CKB in de mix. De cursisten en docenten zorgen ervoor dat je van de eerste tot de laatste minuut zult genieten. Dus, kom naar de CKB Theaterzaal op 25 oktober en breng je vrienden, kennissen en familie mee. Na de herfstvakantie liggen jouw gratis kaartjes klaar bij onze balie.

Meld je hier aan voor het Facebook-event

De op deze pagina gebruikte afbeelding is Designed by Freepik

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl