1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. Live presentatie CKB Popschool in ‘t Slik op 11 april

Live presentatie CKB Popschool in ‘t Slik op 11 april

Gepubliceerd op: 03 maart 2022
Live presentatie CKB Popschool in ‘t Slik op 11 april

Vier bands brengen pop, rock, blues en meer
Update: nieuwe speeldatum 11 april.

Live presentatie CKB Popschool in ‘t Slik

De bands van de CKB Popschool kunnen eindelijk het publiek weer laten genieten van swingende live muziek. Pop, rock, blues en meer muziekgenres komen voorbij in de presentaties van The Future, T-Mix, Grey 5 en Blauw op maandagavond 11 april aanvang 20:00, Café ’t Slik aan de Steenbergsestraat. Het afwisselende repertoire is voor jong en oud. Iedereen is welkom, de toegang is gratis.

Al ruim 10 jaar heeft het CKB een Popschool die (drie per jaar) elk lesblok afsluit met een avondvullend live programma voor jong en oud. De Popschool cursisten laten het publiek keer op keer versteld staan van wat je onder de leiding van ervaren bandcoaches leert. Ze bekwamen zich steeds verder in zingen, een instrument bespelen, arrangeren, podiumpresentatie en als je wilt zelfs song writing. Cursisten die al jarenlang de Popschool trouw blijven en nieuwe gezichten vormen bands die overal de vonk laten overspringen.

Door de lockdown hebben de bands dit keer lang moeten wachten op het eerste live optreden met publiek. Vocalisten, gitaristen, slagwerkers en toetsenisten van allerlei leeftijden staan dan ook te popelen om het podium van ’t Slik op te gaan. De bands The Future, T-Mix, Grey 5 en Blauw zetten een avondvullend programma neer vol afwisseling en verschillende muziekgenres. Ze hebben maar één doel: vonken on stage en het publiek trakteren op een swingende avond. Wil je alle bands meemaken kom dan op tijd: de presentatie begint op 11 april om 20:00.

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl