1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. JazzBoZ en CKB verzorgen digitale jazzshow voor scholieren op 28 mei

JazzBoZ en CKB verzorgen digitale jazzshow voor scholieren op 28 mei

Gepubliceerd op: 04 mei 2021
JazzBoZ en CKB verzorgen digitale jazzshow voor scholieren op 28 mei

Op 28 mei nemen JazzBoZ en CKB kinderen van groep 7 en 8 online mee in een muzikale show vol met liedjes, dans, vragen en weetjes over jazzmuziek. Dat alles komt vanuit De Maagd zo de klas in.

Wij en JazzBoZ stonden te springen… We droomden alweer dagenlang over een vol theater De Maagd, een swingende stoet door de binnenstad, het onuitputtelijke enthousiasme van de deelnemende leerlingen… Maar helaas... Ook dit jaar kan het jazz-schoolconcert fysiek niet doorgaan.

But, you can’t stop the music..!

Daarom hebben we iets anders bedacht. We nodigen de groepen 7 en 8 in Bergen op Zoom alsnog graag uit om met ons mee te doen. Het plan? De grote, interactieve jazz-schoolquiz 2021!

Op vrijdag 28 mei nodigen we de leerlingen uit om vanaf 10:30 uur online de show te bekijken én om mee te doen aan de interactieve quiz. In 45 minuten nemen we de kinderen mee in een muzikale show vol met liedjes, dans, vragen en weetjes over jazzmuziek. Dat alles komt vanuit theater De Maagd zo de klas in. Alle groepen 7 en 8 in Bergen op Zoom doen op hetzelfde moment mee met de quiz. Zo wordt het echt een strijd om de beste klas van Bergen te worden!

Uiteraard zorgen we voor een lesbrief waarmee kinderen zich van tevoren goed kunnen voorbereiden op de show.

Jij doet toch ook mee met je klas? Wil je als leerkracht meer informatie? Stuur dan even een mailtje naar: j.p.j.wierikx@bergenopzoom.nl

Meer over het aangepaste Jazzweekend vind je in BN De Stem (klik hier om naar die pagina te gaan).

De gebruikte afbeelding is gemaakt door Ryan McGuire via Pixabay.

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl