1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. Jazz masterclass van Europese top in CKB Theaterzaal - geweest

Jazz masterclass van Europese top in CKB Theaterzaal - geweest

Gepubliceerd op: 20 mei 2022
Jazz masterclass van Europese top in CKB Theaterzaal - geweest

Je bent als publiek van harte welkom bij de jazz masterclass die een selectie van CKB cursisten en andere regionale talenten van Nederlandse jazz coryfeeën krijgen. Bert Boeren (trombone), Marcel Serierse (drums) en Luca Warmer (stemkunstenaar) leiden deze workshop vol waardevolle tips & tricks. Daarnaast brengen ze samen met Frans van Geest (contrabas) en Rob van Bavel (piano) hun swingende live muziek die behoort tot de Europese jazz top.

Het CKB organiseert deze avond i.s.m. JazzBoZ op woensdag 8 juni, aanvang 19:45 in de CKB Theaterzaal. Gratis kaarten kun je vanaf 30 mei afhalen bij de CKB balie, Burg. Stulemeijerlaan 3. Kom je ook?

Europse jazz top
Het is een unieke kans voor een selectie van CKB cursisten en een aantal regionale talenten. Ze krijgen een masterclass van Nederlandse musici die behoren tot de Europese jazz top.  
Bert Boeren won o.a. The Export Award, The Bird Award (both with DSC), the Peter Schilperoort Award and the Kobe-Jazz Street Award in Japan. Hij werkte samen met vele beroemde artiesten, zoals Chick Corea, Clark Terry, Scott Hamilton, Denise Jannah en Toots Thielemans. Marcel Serierse studeerde in New York met o.a. Steve Gadd en Mel Lewis. Hij speelde met Chaka Kahn, Bob Brookmeyer, Toots Thielemans, Michel Petrucciani, Al Jarreau e.v.a. Stemkunstenaar Luca Warmer (Conservatorium Talent Award) tourde o.a. met het koor van The Kyteman Orchestra en deed o.a. projecten van Metropole Orkest. Zij brengen contrabassist Frans van Geest mee, die al vele grote Amerikaanse en Europese jazzmusici begeleidde. Ook pianist Rob van Bavel is van de partij. Hij won diverse internationale prijzen en de Edison.

Iedereen welkom
Je bent van harte welkom om te komen luisteren en de les als publiek mee te volgen. De avond begint met live muziek van de jazz coryfeeén zelf. Daarna gaan hun jonge pupillen in drie groepjes aan de slag. De blazers krijgen hun tips & tricks van Bert Boeren, de zangtalenten van Luca Warmer en de slagwerkers van Marcel Serierse. Je bent hiervan als publiek getuige en kunt alvast uitkijken naar een gezamenlijke eindpresentatie vol swingende muziek.

Klik hier om naar het Facebook-event te gaan.

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl