1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. Jazz Masterclass op 12 juni in CKB Theaterzaal

Jazz Masterclass op 12 juni in CKB Theaterzaal

Gepubliceerd op: 01 januari 2019
Jazz Masterclass op 12 juni in CKB Theaterzaal

Deze activiteit is inmiddels geweest

Op 12 juni organiseren we samen met JazzBoZ om 19.45 uur een workshop/masterclass Improvisatie in de CKB Theaterzaal, waarbij iedereen welkom is. Trombonist Bert Boeren en trompettist Koen Smits laten je kennismaken met de wereld van improvisatie in de muziek. Zij worden begeleid door muzikanten (ritmesectie) uit de Europese Jazz top.

Deze workshop is ontstaan vanuit de Conservatorium Talent Award voor eindexamenkandidaten van verschillende Nederlandse conservatoria, gehouden in Den Bosch. De beste eindexamenkandidaten van deze wedstrijd wonnen naast een cheque ter waarde van € 5.000 ook een podiumplaats op Jazz in Duketown.

Het Prins Bernard Cultuurfonds ondersteunt dit initiatief met de wens een aantal Brabantse muziekscholen hierin te betrekken. Vandaar dat diverse winnaars, samen met professionals van het Jazzorchestra of the Concertgebouw (ritmesectie), enkele Brabantse muziekscholen bezoeken, waaronder het Centrum voor de Kunsten in Bergen op Zoom (CKB).

Maak het mee als publiek

Iedereen is welkom om deze workshop gratis bij te wonen!
Deelnemers van deze masterclass zijn vooraf geselecteerd en benaderd. Zij komen uit verschillende muziekverenigingen, jazzorkesten en cursisten van het CKB.

Locatie en tijd: CKB Theaterzaal, 12 juni om 19:45

Kaarten: gratis af te halen, vanaf maandag 27 mei, bij de CKB balie.

Openingstijden maandag van 09:30 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:30. Dinsdag t/m vrijdag van 09:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:30 uur.

De line-up:
Bert Boeren – Trombone
Koen Smits - Trompet
Rob van Bavel – Piano
Frans van Geest – Bas
Marcel Serierse – Drums

Meld je hier aan voor het Facebook-event

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl