1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. Gratis proeven van Muziek, Dans, Theater, Beeldend tijdens de Proeflesweken

Gratis proeven van Muziek, Dans, Theater, Beeldend tijdens de Proeflesweken

Gepubliceerd op: 01 januari 2021
Gratis proeven van Muziek, Dans, Theater, Beeldend tijdens de Proeflesweken

De Proeflesweken zijn inmiddels succesvol afgesloten. Heb je die gemist en wil je graag nog een cursus gratis en vrijblijvend uitproberen? Dat kan! We vertellen je hier hoe je gemakkelijk een proefles aan kunt vragen.

CKB start nieuw seizoen met twee Proeflesweken

Iedereen is welkom om (gratis) mee te doen in de CKB Proeflesweken van 6 tot en met 18 september. Daarmee geven wij jong en oud de kans om in aanraking te komen met Muziek, Dans, Theater en Beeldend. Je kunt kiezen uit een scala aan korte – en jaarcursussen. Je vindt ze op deze pagina waar je online je gratis proefles aanvraagt. Van 1 tot 80+: al heel wat cursisten hebben zo ontdekt hoe je kleur aan het leven geeft. 

Om drukke situaties te vermijden heeft het CKB, voor het tweede jaar op rij, een mooie vervanging gevonden voor de jaarlijkse Open Lesweek. Tijdens de Proeflesweken spreek je vooraf met de CKB docent af wanneer jij jouw gratis proefles(sen) komt doen. Je krijgt alle aandacht en informatie, kunt alles zelf proberen en al snel meedoen. Je mag voor een of meerdere cursussen een gratis proefles aanvragen, want alleen zo ontdek je wat jouw voorkeur heeft. Denk je, dat is niets voor mij, kom jezelf dan eens verrassen, want het CKB heeft voor iedereen een passende les, op elk niveau en voor elke leeftijd. 

Instrumenten uitproberen in de eerste Proeflesweek

Van 6 tot en met 11 september staat de CKB Proeflesweek helemaal in het teken van individuele - en duolessen. Je krijgt een half uur lang alle aandacht van de muziekdocent bij wie je een van de 30 verschillende instrumenten (waaronder je eigen zangstem) uitprobeert. Omdat de muziekles op maat is, is het CKB geschikt voor de prille beginner, maar ook voor de meer ervaren zanger of muzikant die zijn of haar skills wil verbeteren. 

Meedoen met de CKB groepen in de tweede Proeflesweek

Dansen in de dansstudio’s: pre-ballet, modern, klassiek, improvisatie, Carbisch, Zumba en meer … Het podium op met de Musical Kids en Theaterlabs … Je eigen kunst met allerlei materialen maken in het atelier en proefjes doen in het Tech-lab. Zingen in een van de koren (voor kinderen, jongeren en volwassenen), spelen in een orkest of in een popband … Je kunt het allemaal ervaren in de tweede Proeflesweek, van 13 tot en met 18 september. 

Bij beide Proeflesweken geldt dat je je van tevoren moet aanmelden. Kijk eerst welke cursussen meedoen met de Proeflesweken, maak een keuze en klik de Proeflesbutton aan. Een docent neemt dan contact met je op om de gratis proefles af te spreken. Bij het CKB kun je het hele jaar door aanmelden voor een cursus en ook na de Proeflesweken mag je nog een gratis proef- of kijkles doen.


In het CKB zijn de RIVM coronamaatregelen van toepassing, info daarover vind je o.a. in onze hal.

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl