1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. Feestelijke opening CKB Popschoolseizoen op 8 oktober

Feestelijke opening CKB Popschoolseizoen op 8 oktober

Gepubliceerd op: 01 januari 2018
Feestelijke opening CKB Popschoolseizoen op 8 oktober

Deze evenement is inmiddels geweest.

Pop, rock, swing, funk: heel wat muzieksoorten komen voorbij tijdens de Feestelijke Opening van het CKB Popschoolseizoen op 8 oktober in Gebouw-T. Publiek en muzikanten zijn van harte welkom, de toegang is gratis en je kunt gewoon binnenlopen. Een afwisselend programma van optredens en jams begint om 19:00. Geniet vanuit de Rabo-zaal of doe mee, bezoek ook de oefenstudio’s en probeer een instrument uit. Dit event is voor jong en oud.

De CKB Popschool huist in Gebouw-T. De bands oefenen elke maandagavond in de T-studio’s en eindigen elk cursusjaar op het grote podium bij Popschool Live. Voor het eerst is hier nu ook de Feestelijke Opening van het nieuwe Popschoolseizoen. Zoomvliet Studio (ROC) zorgt voor professioneel licht en geluid en de bar is open voor een drankje en een knabbeltje.

Deze avond is voor jong en oud: luisteren, swingen, chillen of zelfs meedoen. Van 19:00 tot 22:00 uur is iedereen welkom om te komen genieten van de bandoptredens of mee te doen met de jams op het podium. Vanuit de zaal beleef het publiek een feestelijk avond vol afwisselende muziek. De CKB bandcoaches geven je ook de gelegenheid zelf eens een instrument uit te proberen.

Zangers en muzikanten zijn van harte welkom om het podium op te stappen en mee te doen met de jams die tussen de optredens door hier plaatsvinden. Drums, toetsen, microfoons etc. zijn aanwezig, als je een eigen (bas)gitaar of blaasinstrument hebt breng die dan mee (ook je Jack-kabel).

De optredens die avond tonen dat de CKB Popschool voor jong (vanaf 9 jaar) en oud is: van vergevorderd tot een beginner die binnen drie maanden al op het podium staat. De bandleden kiezen zelf hun muziek en maken soms zelfs eigen nummers. Onder leiding van de ervaren CKB bandcoaches ontwikkelt de band een eigen identiteit en wordt het niveau steeds hoger en het repertoire steeds veelzijdiger. Per seizoen staan alle bands meerdere malen op het podium, waaronder in Gebouw-T. Voor meer info en een gratis proefles: www.ckboz.nl-popschool

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl