1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. Exclusieve openbare voorstelling ‘Willem Junior’ in de CKB Theaterzaal op 17 april - geweest

Exclusieve openbare voorstelling ‘Willem Junior’ in de CKB Theaterzaal op 17 april - geweest

Gepubliceerd op: 28 maart 2023
Exclusieve openbare voorstelling ‘Willem Junior’ in de CKB Theaterzaal op 17 april - geweest

De educatieve én muzikale geschiedenisvoorstelling ‘Willem Junior’, over het leven van Willem van Oranje’, toert al sinds september 2021 door heel Nederland middels besloten schoolvoorstellingen op school én in het theater. Op maandag 17 april kan iedereen (advies 8+) naar de exclusieve openbare voorstelling in de CKB Theaterzaal.

In april staat de voorstelling ‘Willem Junior’ met maar liefst 10 schoolvoorstellingen geprogrammeerd in de CKB Theaterzaal in Bergen op Zoom, de thuishaven van hoofdrolspeler Merijn Oerlemans. Reden genoeg om een exclusieve openbare voorstelling te organiseren, waarbij de andere hoofdrol van Willem gespeeld wordt door Calvin Kromheer. Oerlemans maakt zich ondertussen ook gereed om komend seizoen de hoofdrol te spelen in ‘Mees Kees Op Kamp’ en Kromheer speelde dit seizoen nog in Disney’s ‘Aladdin’ en ’Schippers van de Kameleon’. 

Over Willem Junior
‘Willem Junior’ vertelt het verhaal van twee nieuwsgierige twaalfjarige jongens Willem en Jan die middels een magische app teruggaan in de tijd. Waar ze de jonge Willen ontmoeten en mysteries proberen te ontrafelen rondom deze ‘Grootste Nederlander Aller Tijden’. Script, liedteksten en regie zijn in handen van Florus van Rooijen, muziek is geproduceerd door Marnix Wetzer.

(klik op de afbeelding om de trailer te kijken op YouTube)

Kaarten
De openbare voorstelling staat gepland op maandag 17 april om 19:30 uur in de CKB Theateraal. Kaarten á €12,50 zijn hier verkrijgbaar via meer info over de voorstelling: www.willemjunior.nl

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl