1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. Een decembermaand vol CKB muziek

Een decembermaand vol CKB muziek

Gepubliceerd op: 01 juni 2019
Een decembermaand vol CKB muziek

Deze activiteiten zijn inmiddels voorbij.

In de feestmaand zijn er tal van mogelijkheden om je muzikaal te laten verwennen door de CKB cursisten.

Eigenlijk was er al een optreden in november dat ook in het teken stond van de feestmaand december. Want op zaterdagmorgen 23 november ontvingen zo’n 40 CKB cursisten Sinterklaas en zijn Pieten met muziek, zang, dans en theater in de CKB Theaterzaal.

Op de dag dat de Sint zijn terugreis naar Spanje begint (6 december dus) is er al weer een CKB presentatie: de 11e editie van Keys & Voices. Meer info daarover vind je hier.
De CKB Popschool presenteert maar liefst 9 bands op zondagmiddag 8 december in 't Slik. Meer info daarover vind je op deze pagina.

Op 11 december kun je in de CKB Theaterzaal gaan genieten van een presentatie piano. Zaterdag 14 december zingen het CKB Kinderkoor en After-8 mee met A Festival of Nine Lessons and Carols, aanvang 19:00 uur in de Sint-Gertrudiskerk. Ook helemaal in decembersfeer is de kerstspecial op maandag 16 december aanvang 18:45 uur waarvoor twee muziekafdelingen in het CKB hun krachten bundelen. De CKB Theaterzaal is dan helemaal in kerstsfeer voor de afwisselende muziek die om beurten door klarinettisten en strijkers wordt gespeeld.

Op 17 december ben je van harte welkom in de CKB Theaterzaal voor een avond vol Warme Winterliedjes, aanvang 19:30. Onze cursisten zang lichte muziek worden begeleid door hun docenten. Je hebt geen kaarten nodig.

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl