1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. Concert de

Concert de

Gepubliceerd op: 01 januari 2019
Concert de

Deze activiteit is geweest

CKB cursisten en anderen verzorgen op 26 juni een concert in de Hofzaal van het Markiezenhof. Van 15:45 tot 16:30 en het is gratis te bezoeken. Je hebt geen kaartje nodig.

De voorstelling heeft zijn inspiratie ontleend aan het prachtige prentenboek “de gele ballon” van Charlotte Dematons. De prenten nemen je mee op wereldreis met op iedere nieuwe reis terugkerende items waaronder een gele ballon. Al zoekende ontstaan mooie bindende verhalen die door de kijker zelf al pratend worden bedacht want er staat geen tekst in het boek.

Tijdens deze familievoorstelling zal er weinig worden gepraat, de muziek en de liedjes vertellen deze middag hun verhaal. Op diverse instrumenten wordt muziek uit diverse landen gespeeld. Het is een voorstelling voor en door kinderen en volwassenen met een interactief karakter.

We nemen je graag mee op reis naar de muzikale belevingswereld van het jonge kind tot aan de volwassenen. Hopelijk ontstaan na deze voorstelling ook mooie bindende verhalen en waardevolle herinneringen en vooral muzikale inspiratie.

Hier werken cursisten aan mee van Muzikale Peuterpret, Blokfluit , Saxofoon, Klarinet, Gitaar en Piano. Ook kinderen van Cultuur in de wijk muziek, groep 1/2 en 3/4 spelen mee.

Meld je hier aan voor het Facebook-event

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl