1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. Concert blazers ter afsluiting samenspeelweek op 23 november in de CKB Theaterzaal - Geweest

Concert blazers ter afsluiting samenspeelweek op 23 november in de CKB Theaterzaal - Geweest

Gepubliceerd op: 01 mei 2023
Concert blazers ter afsluiting samenspeelweek op 23 november in de CKB Theaterzaal - Geweest

Deze activiteit is inmiddels voorbij.

Ontdek op 23 november de rijke klanken van Bergse blaasmuziek en laat je meevoeren door het samenspel van getalenteerde muzikanten. In onze gemeente bloeit de blaasmuzikale traditie, en daarom hechten wij veel waarde aan het opleiden van enthousiaste blaasmuzikanten. Zij vinden hun weg naar diverse muziekverenigingen en bands, die onze gemeente zo muzikaal verrijken.

Wij geloven dat iedereen, ongeacht leeftijd of speelniveau, het verdient om zijn of haar muzikale talenten te delen met het publiek. Daarom hebben wij het samenspelproject in het leven geroepen, waarbij een gevarieerd orkest is samengesteld met cursisten van alle blaasinstrumenten, van beginners tot gevorderden. Jong en oud bundelen hun krachten om samen de magie van het blazen te ervaren.

Dit unieke orkest van het CKB presenteert tijdens een betoverende voorstelling een veelzijdig programma, variërend van klassieke melodieën tot eigentijdse popsongs. Een kans om te zien en te horen hoe diversiteit in leeftijd en speelniveau leidt tot harmonieus samenspel. Mis deze bijzondere belevenis niet - een muzikale reis die absoluut de moeite waard is!

Je kunt dit concert gratis bezoeken, maar hebt wel een kaartje nodig om binnen te komen in de CKB Theaterzaal. Aanvang 19:30 uur. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij je docent en aan de balie.

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl