1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. CKB Proefdag op 26 januari

CKB Proefdag op 26 januari

Gepubliceerd op: 01 december 2019
CKB Proefdag op 26 januari

Deze activiteit is geweest.

Kom gratis proeven van muziek, dans, theater, beeldend.

Wist je dat je vrijwel op ieder moment kunt beginnen met bijna al onze cursussen? Je betaalt dan alleen voor de lessen die nog komen en dus minder dan de prijs die je op onze website bij een cursus ziet staan. Daarnaast starten veel korte cursussen meerdere keren per jaar. Dus kom gewoon midden in het cursusseizoen naar deze CKB Proefdag om te proeven van muziek, dans, theater en beeldend. We ontvangen je feestelijk met wat lekkers.

CKB in de mix + inlooplessen + dansworkshops + kinderworkshops en meer
We starten de CKB Proefdag om 11:00 uur met CKB in de mix. Diverse afdelingen van het CKB presenteren samen een gevarieerd programma in de CKB Theaterzaal. Dit live evenement duurt tot 12:00 uur.

Van 12:15 uur tot 13:15 uur kun je de muzieklokalen inlopen om kennis te maken met verschillende muziekinstrumenten. Ook kun je de ateliers van de afdeling Beeldend bezoeken. Deze inloop is voor alle leeftijden. De docenten zijn aanwezig voor al jouw vragen.

Meedoen met dansworkshops (vanaf 12 jaar) kan van 12:15 uur tot 14:15 uur. Je kunt kiezen uit Caribbean, Iers, Klassiek en Piloxing Barre … Kom het eens proberen in onze dansstudio’s. Door de verschillende starttijden kun je er zelfs meerdere kiezen.

Kinderen (6 tot 12 jaar) kunnen van 12:15 uur tot 14:15 uur op stap met een stempelkaart en meedoen met 5 workshops (uit een keuze van 9). Moderne dans, Theater, Ierse Dans, Maskers maken, Portrettekenen, Muziek (met allerlei instrumenten, percussie, zang en dans: uit diverse landen, Spelen in een popband). Als je er minstens twee doet krijg je een leuke verrassing. Je moet dan natuurlijk niet vergeten om je kaart met minimaal twee stempels in te leveren om bijvoorbeeld kans te maken op twee vrijkaarten voor een voorstelling in theater De Maagd.

Voor kinderen van 4 tot 6 jaar hebben we ook nog een leuke Kleuterdansworkshop.

Een compleet overzicht met wat, voor wie, op welk tijdstip en waar vind je hier.

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl