1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. CKB Pop Challenge in ’t Slik, doe je mee op 9 september? - geweest

CKB Pop Challenge in ’t Slik, doe je mee op 9 september? - geweest

Gepubliceerd op: 15 augustus 2022
CKB Pop Challenge in ’t Slik, doe je mee op 9 september? - geweest

Deze actitiveit is inmiddels geweest. We verwijzen je graag naar de proefles op maandagavond 12 september.

Binnen een uur zingen of spelen in een band, zelfs zonder muzikale achtergrond: dát is de uitdaging die de CKB Popschool met jong en oud aangaat. Hoe gaaf is dit: professionele bandcoaches stomen je in een mum van tijd klaar voor een optreden op het podium van ’t Slik in de Steenbergsestraat. De Pop Challenge is daar op vrijdag 9 september van 16:00 – 20:00. Deelname en toegang zijn gratis, je hoeft je niet vooraf aan te melden, dus loop binnen en doe mee! Ook het publiek is van harte welkom om dit mee te maken.

Iedereen (van 9 jaar tot 60+) met of zonder zang- en muziekervaring kan meedoen met de Pop Challenge. Op laagdrempelige wijze geeft de CKB Popschool je de kans om zelf op te treden in een band. Voor deze uitdaging krijg je van de bandcoaches persoonlijke aanwijzingen op gitaar, basgitaar, toetsen, slagwerk of bij het zingen met een microfoon. Binnen een uur zing of speel je mee met een bekend nummer dat je samen met anderen ter plekke hebt ingestudeerd. Alle benodigde instrumenten en microfoons zijn aanwezig, maar je mag natuurlijk ook je eigen instrument meebrengen.
Het publiek is getuige van deze ultieme Pop Challenge. De deelnemers kunnen aan vrienden en familie bewijzen dat het ze zeker gaat lukken. Tegelijkertijd geniet iedereen van een afwisselend muzikaal live programma in de toepasselijke entourage van ‘t Slik.

De Pop Challenge vindt plaats in de Proeflesweken van het CKB. Deze zijn van 5 t/m 17 september, met ook een speciale proefles van de Popschool op maandag 12 september.

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl