1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. CKB cursisten brengen je in decembersfeer

CKB cursisten brengen je in decembersfeer

Gepubliceerd op: 08 december 2022
CKB cursisten brengen je in decembersfeer

Je bent van harte welkom bij onze decemberoptredens! 

Met sfeermuziek, wintersongs, Christmas carols en swingende pop brengen onze cursisten je helemaal in kerstsfeer. Alle presentaties zijn gratis toegankelijk, je hebt geen kaartje nodig. Dus zet deze optredens in jouw agenda en kom genieten van pianopresentaties, Kerstklarinetten en Warme Winterliedjes in de CKB Theaterzaal, van onze popbands in Café ‘t Slik en van onze jeugdkoren in de Gertrudiskerk. 

Pianopresentaties, Kerstklarinetten en Warme Winterliedjes in de CKB Theaterzaal
Kinderen, jongeren en volwassen (van beginnend tot ver gevorderd) trakteren je in de CKB Theaterzaal op een muzikaal programma dat helemaal past bij deze tijd van het jaar. Pianocursisten presenteren hun programma van sfeermuziek en kerstliedjes op dinsdag 13 december, aanvang 19:00 en op donderdag 15 december, aanvang 20:00.
Op vrijdag 16 december is vanaf 19:00 het CKB podium voor het Klarinet Kerstconcert dat iedereen in een swingende kerstsfeer brengt.
Met de live pianobegeleiding van hun docenten laten onze cursisten Zang pop/jazz/musical populaire en minder bekende songs voorbijkomen in het concert Warme Winterliedjes op dinsdag 20 december, aanvang 19:30.

CKB Kinderkoor en After-8 bij Lessons & Carols
In de Gertrudiskerk geven de jonge CKB cursisten van het Kinderkoor en jongerenkoor After-8 een extra dimensie aan het meerstemmige repertoire van vocaal-instrumentaal ensemble HMR. In deze toepasselijke entourage kom je als vanzelf in een warme kerstsfeer bij A Festival of nine Lessons & Carols op zaterdag 17 december, aanvang 19:00.

CKB Popschool presentatie in ‘t Slik
Op maandag 19 december betreden vier bands van de CKB Popschool het podium van Café ‘t Slik. Hun programma van winterpop en andere swingende nummers begint om 20:00. Grey 5, T-mix, The Future en Blauw hebben een setlijst samengesteld die jong en oud aanspreekt. 

CKB strijkers ensemble op het Beurspleintje
Zoveel mogelijk mensen een warme kerstsfeer meegeven en laten genieten van mooie muziek is ook het doel van ons strijkersensemble. Ze treden woensdagmiddag 21 december drie keer op: aanvang 15:30, 16:15 en 17:00.

Kom je ook?

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl