1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. Benefietconcert voor de Stichting ALS door CKB Popschoolband After Years

Benefietconcert voor de Stichting ALS door CKB Popschoolband After Years

Gepubliceerd op: 01 januari 2018

Het concert, op zondag 10 juni in Gebouw-T, speelt zich af rond de rock coverband After Years. Hun bassist Noud weet sinds het voorjaar van 2017 dat hij ALS heeft, een ongeneeslijke en progressieve spierziekte. Zijn maten in de band hebben samen met hem nog een CD opgenomen met vijf gouden oude rocknummers van onder andere The Scene, Bruce Springsteen en Elvis. Tijdens het benefietconcert zal After Years met deze nummers de zaal aan het swingen brengen. Noud hoopt dan nog te kunnen meespelen. Het begint om 14:00 uur.

Prachtig nummer " ALS maten tellen" (met videoclip)
Harald Heijnen schreef speciaal voor de gelegenheid het nummer “ALS maten tellen”. Het vertelt over wat het met de band doet als een van de leden geconfronteerd wordt met deze genadeloze ziekte. Enkele topmuzikanten samen met After Years brengen dit nummer live voor het eerst ten gehore. Een meeslepend hoogtepunt van de middag. Bekijk de videoclip hiernaast of op YouTube.

Aankomend talent
The Havanas en 4 Vinyl maken de muzikale middag compleet. The Havanas is een band bestaande uit vier jonge en ambitieuze muzikanten. Zij brengen pop, met invloeden van rock, jazz en blues. 4 Vinyl komt voort uit de popschool van het CKB en is een veelbelovende band die pop en balads op aanstekelijke wijze vertolkt.

Opbrengst voor Stichting ALS
Alle artiesten, Gebouw-T, Zoomvliet Studio (ROC) en het CKB verlenen belangeloos hun medewerking aan deze middag en de gehele opbrengst komt ten goede aan de Stichting ALS Nederland. Help ALS de wereld uit!

Tickets bestellen
Jongeren tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Bij twijfel moet een leeftijdsidentificatie getoond kunnen worden. De opbrengst van de ticketverkoop gaat naar Stichting ALS. Kaarten kosten hier € 7,50 in de voorverkoop en € 9,50 aan de zaal.

Artikel in BN De Stem
Lees ook het artikel van Willem Jongeneelen in BN De Stem:
Benefietconcert ALS, 'Nog één keer vlammen voor de vingers niet meer willen'

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl