1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. ARCHIEF: Tien popbands op één maandagavond in ‘t Slik

ARCHIEF: Tien popbands op één maandagavond in ‘t Slik

Gepubliceerd op: 01 januari 2014
ARCHIEF: Tien popbands op één maandagavond in ‘t Slik

De CKB Popschool telt twaalf popbands met zangtalenten, toetsenisten, gitaristen en slagwerkers van uiteenlopende leeftijden. Tien bands met klinkende namen presenteren op maandag 1 december op het poppodium van ’t Slik de nummers die ze sinds het begin van dit seizoen hebben ingestudeerd. Samen vormen ze een afwisselend en swingend programma dat om 18:30 begint en voor iedereen toegankelijk is. De toegang is gratis.

De CKB Popschool is een ware kweekvijver voor popbands. Onder leiding van ervaren bandcoaches vormen beginnende en gevorderde cursisten (in leeftijd variërend van 9 tot 60+) hechte groepen die al snel met overtuiging popmuziek op de planken kunnen zetten. Diversen van hen treden inmiddels regelmatig voor het voetlicht bij grote evenementen en maken zelfs eigen nummers. Ieder jaar geeft de popschool drie presentaties voor het publiek en wordt er een CD opgenomen. Na de start in september is er zo hard gerepeteerd in de studio’s van Gebouw-T dat de bandjes helemaal klaar zijn voor hun eerste live optreden dit seizoen. Op maandag 1 december is iedereen in ’t Slik aan de Steenbergsestraat welkom om te genieten van hun gevarieerde repertoire. Tien popbands met cursisten op uiteenlopend instrumenten en sterke zangstemmen zorgen voor een avond die swingt van begin tot eind. Alle bandcoaches/docenten zijn aanwezig om de cursisten bij te staan tijdens deze geweldige ervaring en voor informatie over de CKB Popschool.

Klinkende namen
Reborn Imagination, Goldstrike, V.I.P(enguins), Out of Control, Simply Bad, 4 Lions, Wasted, Crazy Vibes, Two4, Cover your Ears: deze tien bands zullen ‘t Slik laten rocken op 1 december. De CKB Popschool telt nog twee bands: 4 Vinyl en After Years die niet op 1 december maar op 15 december v.a. 19:30 optreden in de tent bij de ijsbaan op de Grote Markt. Net als in ‘t Slik is deze presentatie gratis toegankelijk.

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl