1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. ARCHIEF: CKB Toppers in de Hofzaal

ARCHIEF: CKB Toppers in de Hofzaal

Gepubliceerd op: 01 januari 2015
ARCHIEF: CKB Toppers in de Hofzaal

Dat je van je muziekexamen ook een heel concert kunt maken, bewijzen de ‘Toppers’ van het CKB. KNA finalisten Rik Westdorp (gitaar) en Sander Poleij (piano) spelen voor hun C examen een gevarieerd repertoire op woensdag 24 juni in de Hofzaal van het Markiezenhof. Publiek is van harte welkom, je hebt hiervoor geen kaartjes nodig. Op vrijdag 26 juni is de Hofzaal voor pianotoppers Rogier van Dongen, Jocelyne Elion, Lisa Voorbraak en Sarah Swaak. Zij worden bijgestaan door Peter Buijs (zang) en Jary de Keijzer op cello.

Woensdag 24 juni (geen kaartje nodig)
Bij het CKB doe je je C examen niet zwetend in een leslokaal, maar open voor het publiek en dan het liefst in een compleet concert op een bijzondere locatie. Het C examen is het hoogst haalbare bij ons. Gitaarleerling Rik Westdorp en pianocursist Sander Poleij kunnen dan ook op overtuigende wijze hun snaren en toetsen laten dansen. Het publiek heeft het bewijs hiervan al meegemaakt bij het KNA concours jongstleden waar ze beiden schitterden in de finale. Nu presenteren ze een zeer gevarieerd programma a.s. woensdag in de sfeervolle ambiance van het Markiezenhof. De examenpresentatie van Rik Westdorp begint om 19:30 uur. Hij wordt bij twee stukken begeleid door zijn gitaardocent Laurens Zitman. Sander Poleij brengt Tom Stalpers (saxofoon) en Loes Jacobs (zang) mee voor zijn programma dat om 20:00 uur start.

Vrijdag 26 juni (gratis kaartje nodig)
De Hofzaal biedt twee dagen later het podium aan C examenkandidaat piano, Rogier van Dongen. Op vrijdag 26 juni vormt zijn presentatie samen met die van pianotalenten (en B examenkandidaten) Jocelyne Elion, Lisa Voorbraak en Sarah Swaak een compleet concert. Zij worden bijgestaan door Peter Buijs (zang) en Jary de Keijzer op cello voor een sfeeravond die elke muziekliefhebber zal aanspreken. Op het repertoire staan o.a. muziek van John Legend, Pirates of The Caribbean, Mr Probz, Bach, Einaudi, Rihanna, Eva Cassidy en Philip Glass. Lisa Voorbraak speelt tevens op haar fluit waarmee ze als hoofdvak de vooropleiding conservatorium doet en onlangs nog een volle Maagd imponeerde tijdens de talentklas van ‘t Rijks. Sarah Swaak laat naast haar lenige pianospel haar mooie zangstem horen.

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl