1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. ARCHIEF Jong en oud welkom bij Open Dag op 29 mei

ARCHIEF Jong en oud welkom bij Open Dag op 29 mei

Gepubliceerd op: 01 januari 2016
ARCHIEF Jong en oud welkom bij Open Dag op 29 mei

In het weekend van ProefMei kun je ook proeven van Muziek, Dans, Theater en Beeldend. Want op zondag 29 mei openen we onze deuren voor jong en oud. Loop binnen voor een kijkje in de dansstudio’s, ateliers, leslokalen en de CKB Theaterzaal. Geniet van de diverse presentaties en laat je informeren over de vele cursussen en activiteiten. Voor de kinderen is er een speurquiz met kans op gratis theaterkaarten. Het programma van de Open Dag vind je hier.

Of je nu actief aan de slag wilt met een muziekinstrument, zang, theater, dans of beeldende kunst, of gewoon nieuwsgierig bent: iedereen is welkom van 11:00 tot 14:00 uur. Je kunt de sfeer proeven, informatie inwinnen en kijken en luisteren naar presentaties van CKB cursisten. Je maakt kennis met een scala aan cursussen voor elk niveau, elke leeftijd en elke portemonnee. Heel wat kinderen (vanaf peuterleeftijd), jongeren, volwassenen, senioren vinden hier een activiteit die bij hen past en waaraan ze veel plezier beleven. Bij Dans varieert het van klassiek tot modern, van Iers tot Caribisch en van zumba tot een van de recentste fitnessbewegingen: Piloxing Barre. In de ateliers van Beeldend wordt gewerkt met allerlei materialen en het resultaat wordt geëxposeerd in onze gangen. De afdeling Theater laat je kennis maken met diverse theatergroepen, waaronder Musical Kids en Theaterlabs. Wil je muziek maken, dan heb je de keus uit wel 30 verschillende instrumenten of je eigen zangstem. Muzieklessen volg je in een groep, ensemble, band, duo of individueel, er zijn legio mogelijkheden. Voor kinderen zijn er o.a. extra speelse muziekcursussen, zoals Muzikale peuterpret, Tika’s Tovertonenvijver, Bijdehandjes en Doremini Muis en het Notenkaashuis.

Nieuw: laagdrempelige korte cursussen
Het cursusaanbod muziek, theater en beeldend is onlangs uitgebreid met een aantal inspirerende korte cursussen van ongeveer 10 lessen in groepsverband. Deze zijn zeer laagdrempelig en dus voor iedereen geschikt, ook als je heel druk bezet bent. Je hoeft hierbij geen instrument aan te schaffen en materialen zijn aanwezig.

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl