1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. ARCHIEF Doe mee met de Juniorprijs der Markiezen 2016

ARCHIEF Doe mee met de Juniorprijs der Markiezen 2016

Gepubliceerd op: 12 juli 2015
ARCHIEF Doe mee met de Juniorprijs der Markiezen 2016

Draai zelf jouw sleutel om.
Want je weet en kunt veel meer dan je denkt.
Doe dus mee met de Juniorprijs der Markiezen 2016.

Heb je een goed, vernieuwend en creatief idee? Bijvoorbeeld in de vorm van een uitvinding, een object, een kunstwerk, een gedicht, een muzikaal optreden, een dansvoorstelling, een geschiedenisproject of een app? Ben je tussen de 12 en 18 jaar oud en woon je in de regio West Brabant? Maak dan een plan en lever dat samen met het deelnameformulier in bij de contactdocent op jouw school of breng het zelf aan de balie van het Markiezenhof.
Dit moest vóór 7 januari 2016.

Een vakjury zal de meest originele inzendingen selecteren. De jury kijkt ook naar de uitvoerbaarheid van het plan. Wie door gaat naar de tweede ronde kan vanaf 7 januari 2016 het plan verder uitwerken.

Op 11 april moet het werkstuk ingeleverd worden. Dan wordtbeoordeeld of het gepresenteerd mag worden in het museum van 20 april t/m 3 juni. Op 20 april zal de opening plaats vinden.

Op woensdag 18 mei zullen de winnaars van de 1e, 2e en 3e prijs feestelijk bekend gemaakt worden. Ook de publieksprijs wordt dan uitgereikt.

Ga jij voor de eer om jouw werkstuk in Het Markiezenhof ten toon te stellen en wil je meedingen naar de 1e prijs, de Gouden Beloonpenning van het Markiezenhof? Of wil je in aanmerking komen voor de publieksprijs? Bij iedere prijs hoort ook nog een aantrekkelijk geldbedrag.

Je kunt meedoen als groep, als klas, maar ook individueel. Hoe het precies werkt, is na te lezen op de website: www.juniorprijs.nl.
Daar vind je ook een stappenplan dat je kunt gebruiken en je kunt er alle inzendingen van de vorige jaren bekijken. En op onze juniorprijspagina www.facebook.com/Juniorprijs kun
je volgen wat er allemaal gebeurt.

Heel veel succes!

De Juniorprijs 2016 is een initiatief van de Stichting Vrienden van het Markiezenhof.

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl